خبرها و رویدادها
ایجاد مینیمم و ماکزیمم در محیط shape کتیا
- 15 می 2017
- نویسنده: مهندس مجتبی محمدنیا
- دسته بندی: Shape Design طراحی سطوح مطالب آموزشی
ایجاد مینیمم و ماکزیمم در محیط shape کتیا
ایجاد مینیمم و ماکزیمم در محیط shape کتیا : در این متن از سری آموزش های، آموزش کتیا می خواهیم که نحوه ایجاد اکسترمم (نقطه ، خط یا صفحه مینیمم و ماکزیمم) در محیط طراحی سطوح Generative Shape Design را بررسی نماییم.
در کل سه نوع اکسترمم (مینیمم یا ماکزیمم) می توان گرفت :
الف : اگر از یک منحنی یا خط اکسترمم بگیریم، نتیجه آن نقطه یا point می شود.
ب : اگر از یک سطح اکسترمم بگیریم، نتیجه آن خط یا line می شود.
ج : اگر از یک منحنی یا خط اکسترمم بگیریم، نتیجه آن سطح یا surface می شود.
۱ . دستور extremum را را فعال می کنیم.
۲ . در پنجره extremum definition و در کادر element می بایستی که المان مورد نظر که می خواهیم از آن اکسترمم بگیریم را انتخاب می کنیم. برای مثال اگر می خواهیم از یک منحنی یا خط در یک جهت خاص اکسترمم بگیریم آن را به عنوان element انتخاب می کنیم که نتیجه آن یک نقطه یا point خواهد بود. مطابق شکل یک منحنی یا خط را ترسیم و آن را انتخاب کنید.
۳ . حال می بایستی جهت یا direction که می خواهیم در آن راستا اکسترمم را بگیریم انتخاب می کنیم. برای مثال یکی از جهت های x , y , z و یا یک خط دیگر به عنوان جهت. روبروی direction دو گزینه max و min وجود دارد که می توان ماکزیمم یا مینیمم گرفت.
۴ . روی OK کلیک می نماییم.
اکسترمم یک سطح :
این بار در کادر element یک سطح را که از قبل ایجاد کرده اید انتخاب و یکی از جهت های اصلی را به عنوان direction انتخاب نمایید.
بعد از OK کردن ، می بینیم که نتیجه آن در جهت خاصی یک خط می شود.
نکته ۱ : کاربرد direction 2 و direction 3 به عنوان مسیرهای آپشن در مثال شکل زیر مشخص می شود.
اگر بعد از انتخاب سطح و جهت در مرحله قبل ، یک جهت دیگر در کادر direction 2 انتخاب کنیم نتیجه مطابق شکل تغییر می کند و اگر در کادر direction 3 نیز یک جهت دیگر انتخاب کنیم ، نتیجه یک نقطه می شود.
نکته ۲ : این بار یک حجم توپر در محیط part design ایجاد کنید و آن را به عنوان المان انتخاب نمایید و در نهایت خواهید دید که نتیجه حاصل یک سطح است.
آپانوس تولید کننده مجموعه کامل فیلم های آموزش کتیا مقدماتی ، پیشرفته ، طراحی سطوح ، ابر نقاط ، ورق کاری ، تحلیل المان محدود ، طراحی قالب ، ماشینکاری ، طراحی بدنه ، رندرینگ حرفه ای ، انیمیشن سازی حرکتی و … به صورت کاملا کاربردی ، مثال محور و خودآموز است. جهت مشاهده نمونه فیلم ها و توضیحات آن به صفحه فیلم های آموزش کتیا مراجعه و یا با مدیر سایت تماس بگیرید.
مهندس مکانیک – مجتبی محمدنیا : ۰۹۳۵۵۶۵۲۲۹۱
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.